Blog Egyéni edzés Football
2020-11-02
2 perc olvasási idő

Szeptember, Október - Foci,suli,focisuli

Sziasztok!

Szeptemberben végre becsengettek minden iskolában és újra elindult az oktatás a gyerekeknek. Ezzel együtt párhuzamban pedig a bajnoki rendszer is elég sűrű programot hozott a játékosoknak.

A sulikezdés igen-igen meglátszott a gyerekeken, ami teljesen érthető egy majdnem féléves kihagyás után. Dekoncentráltság, fáradékonyság jellemezte főleg a kisebb korosztályokat. Az ilyenkor jellemző viselkedések közé tartozik pl. a bohóckodás, komolytalanság és természetesen az a kis gyerek, aki elfárad, leül. A nagyobbaknál inkább a technikai hibák jöttek elő és hiba esetén a görcsösség miatt volt nehéz fenntartani a motivációt. Az 1-2 hetes kritikus időszak után már a szervezetük, bioritmusuk kezdte felvenni a harcot az iskola és a korán kelés ’’ellen’’ és szép lassan visszaállt a normál működése az edzéseknek.

A bajnokság is kezdetét vette, amely később a vírus miatt sajnos egy nagyon sűrű, rendhagyó programot idézett elő a csapatoknak. Számos csapat mondta le a mérkőzéseket, mert fertőzöttet találtak a csapatnál. Ezek az elhalasztott meccsek pedig feltorlódtak és van olyan korosztály, ahol 2-3 bajnoki meccset kell lejátszani egy héten. Kérdés az, hogy megvan-e a kellő játékosállomány és kondíció, hogy ezeket a meccseket egy utánpótlás korosztály akár hosszú utazásokkal is vállani tudja.

Ismét rekordot jelentő 39 gyerek jár hozzánk egyéni edzésekre kisebb csoportokban, illetve visszatért a 1 on 1 training is. Nagy boldogságot jelent számomra, hogy megalakult az első lány csoport is körünkben, akikkel nagyon jó hangulatú, élvezetes edzéseket tartunk.Csatlakozott hozzánk 1 edző kolléga, így már 4 edző foglalkozik a srácokkal hétről hétre. Hamarosan új szolgáltatásokat jelenthetünk be, ami lehetővé teszi majd a kapusok egyéni fejlődését, illetve a játékosok fizikai felkészültségére is szeretnénk lehetőséget biztosítani futballspecifikus erősítő edzésekkel.

Emellett sikerült megállapodni a Saller sportszergyártó cég hazai forgalmazójával, ami lehetővé teszi, hogy német minőségi cuccokban vegyenek részt a foglalkozásokon a gyerekek.

A Cooltusz csoport segítségével pedig ismét egy szenzációs reklám videót sikerült készíteni, amit már közel 9 ezer ember tekintett meg, ezzel pedig átléptük a 100 ezer megtekintést minden közösségi platformot figyelembe véve.

Októberben elkezdtünk egy átadás-átvétel tesztet a játékosokkal. A palánk segítségével történő ügyességi feladat megmutatja a játékos első érintésének hatékonyságát, passztechnikáját, dinamikáját. Mentálisan pedig fejleszti a koncentrációt, kitartást és természetesen a versenyszellemet is. A teszt eredményeket itt láthatjátok:Találkozunk a pályán,

Kelemen Bálint

Megosztás Facebookon