Egyéni edzés Football Blog
2020-04-07
2 perc olvasási idő

Március - Smart Goals bemutató és világjárvány


A remek februári kezdet után mit sem sejtve megállás nélkül folytak tovább egyéni edzéseink. Rendkívül boldog voltam, hogy a jelentkezők száma 16-ról 20-ra nőtt, illetve, hogy egy korszerű holland fociedzésekhez használt terméket előállító cég látogatott el hozzánk Március 15.-én. A bemutató edzésen a holland Smart Goals nevű, színekkel és mozgásérzékelővel ellátott eszközt próbálhatták ki a srácok (U13-U15) különböző tesztpályákon. A csapatot két csoportra osztottuk: míg az egyik csoport rendes egyéni képzésen vett részt, a másik végezte a teszteket. Ezután természetesen csere, így mindenkinek egyenlő idő jutott felmérni technikai tudását. A foglalkozást követő héten az eredményeket személyesen küldtem el mindenkinek. Úgy, gondolom remek lehetőség volt megismerni egy nyugati, modern technológiát és mindenkinek egy hasznos és élvezetes edzést sikerült szervezni. Ezúton is köszönjük a Smart Goalsnak ezt a nagyszerű lehetőséget.
Ami sajnos ezután jött, arra nem számítottam. Teljes leállás. A csalódottság mellett persze teljesen érhető, hogy az emberek egészsége a legfontosabb a világon, ezért szünetelnek az edzések egy darabig. Viszont ami pozitív, hogy elkészült a saját Youtube csatornánk, ahol az első videót már több mint 11 ezren látták! Próbálunk olyan gyakorlatokat készíteni és kitalálni itthon, amik hasznosak lehetnek mindenkinek ezekben a nehéz időkben, ezzel legyőzve a bezártságot.

Nem tudja senki pontosan megmondani, hogy meddig tart ez az állapot, de amint van lehetőség akár csak 1 emberrel is igénybe venni a pályákat és edzést tartani akkor azonnal értesítve lesz mindenki, és folytatjuk ott, ahol abbahagytuk.


Addig is kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek! 

Megosztás Facebookon