Egyéni edzés Football Blog
2020-06-01
2 perc olvasási idő

Május - Ami késik, nem múlik.

Sziasztok!

Talán azt lehet mondani, hogy a járvány okozta kényszerpihenőnek vége van, és szépen lassan ismét visszaállnak a dolgok a régi kerékvágásba. Nagyon remélem, hogy a nehéz időszak ellenére azért sikerült viszonylag aktívan tölteni ezt az időt. Sok videó érkezett az otthoni edzésekről és tisztán látszik, hogy a házi feladatokat minden héten sikerült gyakorolni. Ha másra nem is, legalább arra jó volt a járvány, hogy a 10 mozdulatot a labdával szinte egytől egyig megtanulják a gyerekek. Remélem, hogy az otthon készített videókkal mi is tudtunk nektek segíteni és legalább 1-2 ötletet adni az unalmas órák megelőzése érdekében. Emellett természetesen a legfontosabb az, hogy mindenki egészséges állapotban térhetett vissza.


Jó érzés volt, hogy amint bejelentettük, hogy újra lesznek edzések egyből mindenki jelezte, hogy szeretné folytatni a foglalkozásokat velünk. Többek között ezért is rekordot jelentő 23 játékossal foglalkozunk minden héten. Május 11-től több mint 40 edzésen vagyunk túl. A játékosok állapota a vártnál sokkal jobb, ebből látszik az otthoni gyakorlás és edzés gyakorisága.

A múlt héten ismét készítettünk egy válogatást a szemet gyönyörködtető gólokról, amit itt tudtok megtekinteni: https://www.youtube.com/watch?v=WOULrN1cXlI


Mivel nagy igény van idén a nyári táborokra, ezért mi is meghirdetünk majd egy hétvégi edzőtábort, amelyre előreláthatólag Június 26-27-28-án kerülne sor. A többi táborral ellentéten itt ténylegesen az edzéseken lenne a hangsúly: napi 2 edzéssel és különböző programokkal, előadásokkal (pl. táplálkozási tanácsadás) készülünk.

Megosztás Facebookon