Football Blog Egyéni edzés
2020-02-27
1 perc olvasási idő

Február - Remek kezdet!


Mivel Veszprémben kezdtem el focizni és itt nőttem fel mindig is figyelemmel kísértem a veszprémi foci utánpótlását. Azt gondolom, hogy egy olyan klubról beszélünk, ahol komoly lehetőség van a gyerekekkel megszerettetni ezt a sportot és elindítani őket a fejlődés hosszú, rögös útján. Örömmel látom, hogy szeretnek edzésre járni és rengeteg gyerek focizik különböző korosztályokban. És mivel sokan vannak, nagy a kereslet egy olyan szolgáltatásra, amely külön-külön vagy kis létszámban foglalkozik a srácok technikai képességeinek fejlesztésével. Amikor hazaköltöztem akkor gondoltam rá, hogy az egyéni képzésre a környéken nagy igény lesz, de mostanra már nyilvánvaló, hogy ehhez hasonló külön egyéni edzéseket rendezett körülmények között nem végeztek a játékosok. 

Számos pozitív visszajelzést kaptunk az edzésekkel kapcsolatban, amiket a statisztika is alátámaszt: februárban összesen 58 edzés volt, ebből 24 a VFC USE keretein belül 34 foglalkozás pedig a külön feliratkozó játékosok számára. 16 játékos fizetett elő edzésekre, ebből 9 csoportos, 7 pedig „1 on 1” tréningre. 

Munka tehát bőven van, mindenkinek biztosítva van a fejlődés lehetősége. Hamarosan új edzővel bővül a csapatunk ezzel előteremtve több lehetséges időpontot. 


Köszönöm a fogadtatást a szülők, edzők, gyerekek részéről, jó érzés ilyen közegben dolgozni! :)

Megosztás Facebookon