Blog Football Egyéni edzés
2020-09-07
2 perc olvasási idő

Augusztus - "Nyaralás" a műfüvön

Sziasztok!

Mivel úgyis nagy divat lett itthon, Magyarországon nyaralni, ezért gondoltam én sem megyek messzire és a műfüves pályán töltöm el a nyár hátralévő részét.

Nagyon dolgos nyarunk volt, a kényszerpihenő után próbálta mindenki bepótolni kb. 2 hónap lemaradását, ami azt jelenti, hogy rendkívül nagy volt az igény az edzéseinkre. Várhatóan ez a magas létszám ősszel is megmarad, azonban idő és pálya hiánya miatt egy darabig a „1 on 1’’ edzés szünetelni fog és helyette kiscsoportokban folytatjuk a foglalkozásokat. Szakmai szempontból mindkét edzésfajtának megvannak az előnyei. A „1 on 1’’ edzés alatt nagyobb terhelést lehet elérni és több figyelmet az edző részéről, a kiscsoportos edzésben pedig nagyon hasznos versenyeket, játékokat vagy akár mérkőzés szituációkat lehet kialakítani csapattársak vagy barátok társaságában.

Jelenleg pontosan 33 játékos jár hozzánk hétről hétre edzésekre és külön örömöt jelent számomra, hogy vannak, akik egy héten akár 2-3-szor is részt vesznek ezeken a foglalkozásokon. Ráadásul több NB1-es játékos is jelentkezett privát edzésre, amire azt gondolom minden edző és játékos is büszke lehet a körünkben.

Hamarosan véget ér egy periódus és különböző technikai felméréseken fogjuk tesztelni a játékosok képességeit. Az időpontról természetesen minden szülőt és játékost értesíteni fogunk, ami valószínűleg valamelyik hétvégére fog esni. Emellett elérhető lesz egy online naptár is a weboldalunkon ahol tudja mindenki követni az edzés időpontokat vagy akár cserélni azt.

Le a kalappal a srácok előtt, hiszen néhányszor 30-35 fokban is motiváltan és kellő akarattal csinálták végig az edzéseket. A forróságnak vége, itt az ősz és végre lehet bizonyítani a bajnoki meccseken is.


Találkozunk a pályán,

Kelemen Bálint

Megosztás Facebookon